Margot Bakker

Margot Bakker Hollands Vastgoed AdviesMargot Bakker heeft ruime ervaring opgebouwd bij verschillende opdrachtgevers vanuit diverse perspectieven; ING Vastgoed management, MN Services, DTZ Beleggingen, Bouwfonds REIM en IEF Capital.

Opgevoed in een ondernemersgezin is zij in 2008 met gepaste durf en doorzettingsvermogen Hollands Vastgoed Advies gestart.

Ervaren partner property- en assetmanagement

Hollands Vastgoed Advies is een ervaren partner voor diverse management- en operationele werkgebieden (property- en asset management) voor commercieel vastgoed. Margot adviseert en begeleidt haar opdrachtgevers bij het organiseren en managen van het transactieproces. Kennis en begrip van de doelstellingen en het beleid van de opdrachtgever zijn natuurlijk van essentieel belang.

Investeringsanalyse

Haar studie Small Business voltooide zij in 1993 (Small Business) aan de Hoge School Haarlem en behaalde een academische titel (Master of Science in Real Estate) aan de Amsterdam School of Real Estate met als specialisatie investeringsanalyse. Onderdeel van deze opleiding was de thesis met de titel “inflatiedekkend contract, hoofdzaak of bijzaak?”.